Speciaal

ALV 2015 (Algemene Leden Vergadering H-DCN

ALV 15 maart 2015

Langzaam staat het nieuwe seizoen weer te trappelen om ons weer naar alle uithoeken op de geografische kaart te brengen. De één blijft dichtbij, terwijl een ander zich het snot voor de ogen rijdt om wat kilometertjes te maken om vooral niets te missen. 15 maart 2015, te 13.00 uur vangt dat al een beetje aan met onze jaarlijkse ALV op de gebruikelijke locatie. Natuurlijk weer met de gebruikelijke verslagen van de diverse AB bestuurders, Kascontrole commissie, Toercommissie en de regio’s.

Ongetwijfeld zal er een stand van zaken worden weergegeven door Gerard m.b.t. het
recentelijk geformeerde Stichtingsbestuur Super Rally 2017. Voor dat bestuur zijn Gerard Drieman en Peter Geers, tijdens een extra ingelaste vergadering met de bij de FH-DCE aangesloten NL clubs, gekozen.
Nadat de functies onder de 7 gekozen stichtingsbestuursleden worden verdeeld kan het echte organiseren beginnen!

Onderaan het verslag vind je de agenda voor die middag.

Buitengewone ledenvergadering

Oproep HDCN 50 Jaar (bereikt in 2012)

Datum 17-3-2012

Hallo allemaal,

Zoals jullie weten is het volgend jaar zo ver; onze club bestaat dan 50 jaar. Dit gaan we natuurlijk uitgebreid vieren met een feest, maar dat is niet het enige. Ons clubblad gaan we ook onderhanden nemen.

Zoals alle jaren wordt dit blad door jullie voor jullie geschreven. Zo ook de jubileumnummers. Het gehele jaar staat ons clubblad namelijk in het teken van het 50 jarig bestaan. Maar zonder jullie kan dit natuurlijk niet gebeuren. Vandaar nu deze oproep.

Vanaf nu verzamelen Corry en ik alle verhalen van de club, van jaar 1 tot en met 50. We hebben een aantal thema's bedacht waar we de jubileumpagina's mee willen vullen. Je kunt dus stukjes insturen, maar ook foto's met de volgende thema's: